Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Sparge tiparele cu Toyota C-HR

Noul Toyota C-HR – inovație în ADN

Bucură-te de prețul special pentru Toyota C-HR Hybrid, de la:

30,450.67 euro cu (TVA inclus)*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Noua generație Toyota C-HR 2024 te ajută să te faci remarcat în fiecare călătorie. Design-ul său nonconformist sparge tiparele stilului Toyota cu care te-ai obișnuit, în timp ce interiorul te transpune în altă dimensiune și îți permite să îl personalizezi după bunul plac. O mașină concept pentru șosea, acest crossover hibrid iese în evidență prin farurile LED redesenate dar și prin banda LED ce încadrează numele modelului, poziționată pe haion.


Sistemul de propulsie a fost și el actualizat, Toyota C-HR 2024 venind cu cea de-a cincea generație Toyota Hybrid, ce promite o senzație mai autentică la volan și o eficiență mai bună.
În plus, Noul Toyota C-HR este mai prietenos cu mediul, atât datorită propulsiei Toyota Hybrid și Plug-in Hybrid, cât și datorită elementelor folosite, ce provin din materiale reciclate și a proceselor de fabricație, ce utilizează mai puține resurse față de cele anterioare, cu scopul obținerii unei amprente de CO2 mai redusă, în întregul proces de producție.

Dimensiuni Toyota C-HR

c-hr NOU 13

Consum mixt WLTP** Toyota C-HR

c-hr NOU 14

Interior Toyota C-HR

C-HR 3

Beneficiază de prețul special în Rabla Plus*** 2024 pentru Toyota C-HR Plug-In Hybrid:

de la 39,824.89 euro cu TVA inclus*.

De ce să alegi Toyota C-HR

Plug-In Hybrid

În premieră, noul Toyota C-HR este disponibil cu propulsie Plug-in Hybrid, astfel că te poți bucura de o navetă zilnică în modul electric și de un consum mai redus de combustibil, în general.

c-hr NOU 12
C-HR 1

Mânere retractabile

Design-ul senzual al noului Toyota C-HR uimește de la prima vedere – mânerele portierelor sunt ascunse, pentru a ieși în evidență doar atunci când vrei să deschizi ușa.

Cheie digitală

Poți uita de grija purtatului cheii cu tine, atunci când pleci la drum cu Toyota C-HR 2024 – cu aplicația MyToyota, ai cheia digitală direct în aplicație și poti încuia sau descuia mașina oricând ai nevoie.

MyToyota_
c-hr NOU 5

Materiale prietenoase cu mediul

În noul Toyota C-HR vei găsi scaune confortabile din materiale reciclate, volan din piele sintetică, vopsea pe bază de apă și componente colorate încă din procesul de turnare, pentru o amprentă redusă asupra mediului.

Beneficiile noului Toyota C-HR

Garanție

6ani

 Toyota Hybrid

c-hr NOU 10

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 iulie 2024, în limita stocului disponibil. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.

*** Foarte important! Această ofertă conține o valoare de preț orientativă, fiind rezultatul aplicării cumulative a suportului financiar din partea Toyota România și reprezentanții Toyota București Vest si Toyota Bucuresti City, și a contravalorii cumulate a primei de casare și a ecobonusurilor prevăzute de ghidul de finanțare aferent Programului RABLA Plus 2024, după cum urmează: (i) o primă de casare de 13.000 de lei la casarea unui singur autoturism cu vechime de peste 6 ani, în vederea achiziției unui autoturism nou, de tip Plug-in Hybrid (PHEV), cu emisii de maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP; (ii) o primă de casare de 25.500 de lei lei la casarea unui singur autoturism cu vechime de peste 6 ani, în vederea achizitiei unei mașini cu propulsie 100% electrică sau a unei mașini noi cu pilă de combustie cu hidrogen, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare, cu condiția ca valoarea autovehiculului pur electric să nu depășească suma de 70.000 euro, cu TVA inclus.