Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Aygo X – crossoverul potrivit pentru aventurile urbane

Bucură-te de garda înaltă la sol și dimensiunea compactă

Profită de prețul special pentru Aygo X:

15.390 euro cu TVA inclus*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Atunci când vrei să faci față cu ușurință traficului urban, știi că ai nevoie de o mașină compactă, dar plină de atitudine. Astfel, crossoverul urban Toyota Aygo X este modelul potrivit pentru viața agitată a orașului, remarcându-se prin caroseria sofisticată și modernă, dar și prin personalitatea sa jucăușă.

Mai mult decât atât, îți poți exprima personalitatea prin varietatea de culori ale modelului: Roșu Chilli, pentru cei curajoși și aventuroși, Verde Cardamon, pentru cei mai sofisticați, Bej Ghimbir, pentru cei determinați și Albastru Juniper. Atunci când alegi Aygo X, îți poți etala personalitatea cu design-ul său îndrăzneț, completat de farurile ce redau o amprentă luminoasă recognoscibilă și îți oferă vizibilitate optimă pe timp de noapte. În plus, la interior te poți bucura de sistemul audio premium JBL, integrarea smartphone ce îți aduce muzică și aplicațiile preferate de pe telefon, la îndemână, pe ecranul multimedia al mașinii. Pentru siguranță avansată, Aygo X este dotat cu suita Toyota Safety Sense, ce include Cruise Control Adaptiv la viteze mari, Sistemul de siguranță Pre-Impact și multe altele, astfel încât să ajungi la destinație relaxat și lipsit de griji.

Dimensiuni Aygo X

5

Consum mixt WLTP** Aygo X

11

Interior Aygo X

4

De ce să alegi Aygo X

Creat pentru mediul urban

Cu o poziție înaltă la volan și o gardă la sol de 146 mm, Toyota Aygo X trece cu ușurință peste limitatoarele de viteză. În plus, fiind o mașină compactă, agilă și ușor de parcat, se poate strecura cu ușurință pe străduțele din oraș.

6
7

Personalitate jucăușă

Ai o mulțime de culori îndrăznețe pentru exterior, din care poți alege, dar și o mulțime de accesorii prin care îți poți personaliza viitorul Aygo X, astfel încât să îl transformi într-o mașină doar a ta.

Călătorii mai plăcute prin oraș

Cutia de viteze cu care este dotat Aygo X vine cu o plajă extinsă a treptei a doua, astfel încât tu să poți schimba mai rar viteza prin traficul aglomerat din oraș.

12
9

Tehnologie modernă

Toyota Aygo X nu este doar o mașină de oraș. Aceasta te ține conectat la viața ta activă, fiind dotată cu Toyota Smart Connect, care menține telefonul și mașina sincronizate.

Beneficiile Aygo X

Garanție

6ani

Integrare smartphone

10

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 30 aprilie 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.