Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Alege Toyota Camry

Prestanța și confortul sunt la ele acasă

Beneficiază de preț special pentru Camry, începând de la:

38.400 euro (TVA inclus)*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Îți dorești o mașină cu un design elegant, care să te reprezinte dar care să îți ofere și confortul și spațiul de care ai nevoie? Camry Hybrid este varianta potrivită pentru tine. Această limuzină are un aspect clasic, însă debordează de tehnologie modernă, la interior și sub capotă. 

Camry Hybrid este propulsat de un motor de 2.5 litri cu 218 CP, ce îți asigură echilibrul optim dintre performanță, eficiență și confort. În interiorul Camry ești întâmpinat de o tapițerie din materiale de bună calitate, dar și de elemente de design ce îi conferă un aspect atemporal, fluid, premium. Integrarea smartphone și sistemul audio premium JBL aduc în prim plan muzica și aplicațiile preferate de pe telefonul tău, astfel că tu poți rămâne conectat la conversațiile de business în timp ce navighezi spre următoarea întâlnire de afaceri. Dacă te afli frecvent la volan pe timp de noapte, farurile LED împreună cu Sistemul de comutare automată între faza lungă și fază scurtă iți asigură vizibilitate îmbunătățită și te duc, în siguranță, la destinație.

Dimensiuni Camry

5

Consum mixt WLTP** Camry

6

Interior Camry

13

De ce să alegi Camry Hybrid

Interior rafinat

Finisajele de lemn și inserțiile din crom satinat, completate de tapițeria din piele mixtă, de înaltă calitate, conferă interiorului acestei limuzine un aspect premium și te vor face să te simți răsfățat în fiecare călătorie.

7
8

Consola digitală în spate

Pe bancheta din spate, Camry este dotat cu o cotieră centrală inteligentă, cu ajutorul căreia poți schimba melodia pe care o asculți, poți crește volumul, îți poți regla sau încălzi scaunul și poți ajusta temperatura aerului condiționat.

Scaune ventilate

Pentru un plus de răsfăț în Toyota Camry, scaunele din față au ventilație, ce asigură o temperatură plăcută în orice călătorie.

16
14

Încărcător wireless pentru telefonul mobil

Conversații lungi de business? Nu trebuie să îți mai faci griji pentru baterie. Camry Hybrid este dotat cu încărcător wireless pentru telefonul mobil.

Beneficiile Camry Hybrid

Garanție

6ani

Toyota Hybrid

11

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere ofertă

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 30 aprilie 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.