Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Alege Corolla Cross Hybrid

Descoperă un SUV pentru familia ta

Bucură-te de prețul special începând de la:

32.750 euro cu TVA inclus*,

SOLICITĂ O OFERTĂ

Atunci când ești în căutarea unei mașini polivalente pentru familia ta, te invităm să descoperi Corolla Cross. Un SUV gândit pentru familie, cu propulsie Toyota Hybrid, ce acoperă toate nevoile călătoriilor tale cu cei mici, indiferent că îi duci la grădiniță, la școală, sau plecați în vacanță la mare. 

Corolla Cross este disponibilă în 2 variante de motorizare: 1.8 Hybrid, cu tracțiune față și 140 CP și 2.0 Hybrid, cu tracțiune față sau integrala și 197 CP. Indiferent ce variantă preferi, te bucuri de liniștea și eficiență sistemului Toyota Hybrid, dar și de emisiile sale scăzute și multe alte beneficii. La exterior, Corolla Cross are un design clasic, dar foarte atractiv, ce te va face să o îndrăgești de fiecare dată când o vezi, în timp ce în interior îți oferă spațiu suficient pentru orice călătorie, dar și multiple funcții și tehnologii ce vor face fiecare călătorie una relaxantă. Portbagajul încăpător este ideal compartimentat pentru toate bagajele familiei sau pentru a transporta biciclete sau căruciorul pentru copil.

Dimensiuni Corolla Cross

6

Consum mixt WLTP** Corolla Cross

7

Interior Corolla Cross

8

De ce să alegi Corolla Cross

Portbagaj încăpător

Fie ca ai de transportat bagajele pentru următoarea vacanță, bicicletele pentru drumeția prin natură sau căruciorul copilului, Corolla Cross are un portbagaj încăpător, de până la 436 litri.

9
10

Bare longitudinale pentru plafon

Daca simți că ai nevoie de spațiu adițional pentru bagajele tale, sau vrei sa îți transporți bicicletele pe plafon, Corolla Cross este pregătită. Trebuie doar să alegi barele transversale și accesoriul pentru depozitare dorit.

Toyota Smart Connect

Navigația integrată în sistemul Toyota Smart Connect, cu informații din trafic în timp real și actualizare Over-the-air, te ajută să găsești desținația dorită și să ajungi la ea pe traseul optim.

11
12

Parcare ușoară cu T-Mate

Poți spune „La revedere” grijilor cu parcarea. T-Mate îți oferă asisțență avansată la parcare, iar senzorii inteligenți și camera de parcare panoramică te ajută să frânezi cu mult înainte de a te lovi de eventualele obstacole.

Beneficiile Corolla Cross

Garanție

6ani

Toyota Hybrid

13

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 30 aprilie 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementării UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.