Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Viitoarea ta mașină de familie

Accelerează spre viitor în Corolla Sedan

Alege Corolla Sedan Hybrid, cu un preț începând de la:

25.200 euro cu TVA inclus*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Atunci când alegi Corolla Sedan, alegi o mașină de familie ce îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie atât pentru călătoriile de zi cu zi, cât și pentru excursiile cu cei dragi. La exterior, te bucuri de un design elegant, cu linii clasice dar și elemente tehnologice moderne, cum ar fi farurile LED, senzorii de parcare și elementele cromate de design.

În interiorul Corolla Sedan ești întâmpinat de scaune confortabile, aer condiționat pe 2 zone, inclusiv pentru pasagerii din spate și spații de depozitare poziționate la îndemână, pentru toți pasagerii. În plus, Corolla Sedan este dotată cu navigație Toyota Smart Connect, beneficiază de integrare smartphone, astfel încât poți folosi aplicațiile preferate de pe telefon, direct pe ecranul multi-media al mașinii.
Alege Corolla Sedan Hybrid, pentru economie de combustibil, emisii CO2 reduse, dar și o experientă plăcută și silențioasă în fiecare călătorie sau Corolla Sedan benzină, ce oferă un raport bun calitate-preț.

Dimensiuni Corolla Sedan

12

Interior Corolla Sedan

4

Beneficiază de prețul special pentru Corolla Sedan benzină:

de la 20.900 euro cu TVA inclus*.

De ce să alegi Corolla Sedan

Portbagaj încăpător

Dacă obișnuiești să călătorești cu multe bagaje, nu trebuie să îți faci griji. Corolla Sedan are un portbagaj încăpător, de 471 litri, în care poți transporta bagajele întregii familii.

7
8

Excursii cu întreaga familie

Micii pasageri din spate se vor bucura de bancheta confortabilă, cotiera cu spații de depozitare, dar și o temperatură optimă pentru ei. În plus, dacă ai nevoie de scaun pentru copil, Corolla Sedan este dotata cu ISOFIX.

Tehnologie modernă

Fiind dotată cu senzori de parcare inteligenți, Toyota Safety Sense și sistemele de asistență la parcare Toyota T-Mate, Corolla Sedan are grijă de tine, pasagerii tăi și ceilalți participanți la trafic.

9
10

Toyota Hybrid de generația a cincea

Cea mai recentă generație a sistemului de propulsie Toyota Hybrid îți oferă o senzație mai autentică la volan, grație răspunsului optimizat al accelerației, păstrând în același timp eficiența cu care te-ai obișnuit.

Beneficiile Corolla Sedan

Garanție

6ani

Toyota Hybrid

11

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 iulie 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.