Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Descoperă Corolla Touring Sports, mașina spațioasă de familie

Bucură-te de prețul special pentru Corolla Touring Sports Hybrid, de la:

27,619.90 euro (TVA inclus)*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Orice familie care călătorește des împreună, are nevoie de un break spațios, care sa ofere confort atat șoferului, cât și pasagerilor, dar care sa aibă și un portbagaj de dimensiuni generoase, în care să încapă toate bagajele. Corolla Touring Sports oferă toate aceste beneficii, la care se adaugă eficiența și fluiditatea propulsiei Toyota Hybrid, un pachet cuprinzător de sisteme de siguranță, precum și o sumedenie de tehnologii intuitive ce asigură conexiunea dintre smartphone-ul tău și mașină, atât în timpul călătoriei, cât și înaintea ei.
Corolla Touring Sports vine cu un portbagaj de până la 596 de litri, în care poți încărca atât gențile tuturor membrilor familiei, cât și bagajele cu forme sau dimensiuni atipice, iar deschiderea se poate face ușor, inclusiv cu plimbarea piciorului pe sub bara din spate (pentru versiunile superioare de echipare).

În plus, propulsia Toyota Hybrid de a cincea generație, asigură un consum redus de combustibil, mai multă liniște în timpul călătoriei, dar și o senzație familiară atunci când o conduci, grație cutiei de viteze îmbunătățită.

Dimensiuni Corolla TS

Screenshot 2024-05-21 at 14.13.13

Consum mixt WLTP** Corolla TS

Untitled-3

Interior Corolla TS

Untitled-2

De ce să alegi Corolla TS

Capacitate portbagaj de pana la 596 de litri

Ai multe bagaje de transportat? Sau îți dorești să îi asiguri un spațiu generos cățelului tău atunci când călătorești împreună cu el? Nicio problemă! Corolla Touring Sports este pregătită de orice.

4
5

Conectivitate MyToyota

Cu ajutorul aplicației MyToyota, poți debloca mașina, poți porni aerul condiționat sau poți vedea detaliile călătoriilor tale, direct pe smartphone-ul tău.

Ajungi ușor la destinație

Corolla Touring Sports vine cu navigația integrată Toyota Smart Connect, ce te ajută să ajungi ușor și rapid la destinația dorită, cu ajutorul informațiilor din trafic în timp real.

6
7

Intimitate pentru pasageri

Atunci când cei mici călătoresc alături de tine în Corolla Touring Sports, nu trebuie să îți mai faci griji. Versiunile superioare Corolla Touring Sports au geamurile laterale spate și luneta fumurii.

Beneficiile Corolla Touring Sports

Garanție

6ani

Toyota Hybrid

8

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere ofertă

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 mai 2024, în limita stocului disponibil. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.