Spațiu, eleganță sau sportivitate? Familia Toyota Corolla Hybrid se adaptează imediat nevoilor tale, cu una dintre versiunile Hatchback, Sedan sau Touring Sports. Indiferent de scopul călătoriei, alături de Toyota Corolla Hybrid ajungi la destinație cu o experiență unică de condus.
Corolla Hatchback Hybrid
de la 20.090 €*

TVA inclus, prin Programul Rabla

Corolla Sedan Hybrid
de la 21.690 €*

TVA inclus, prin Programul Rabla

Corolla Touring Sports Hybrid
de la 21.150 €*

TVA inclus, prin Programul Rabla

Corolla Hybrid
 • transmisie automată;
 • aer condiționat DUAL cu reglare automată;
 • integrare smartphone;
 • geamuri electrice față-spate;
 • Cruise Control Adaptiv.
Ce beneficii îți aduce Corolla Hybrid?
 • cu cât traficul este mai aglomerat, cu atât consumă mai puțin;
 • nu se încarcă la priză;
 • costul total de exploatare este cu până la 10% mai mic decât al unui autovehicul convențional;
 • impozit spre zero;
 • bateria hybrid are garanție până la 10 ani;
 • staționare gratuită în parcările publice din București.
Siguranța este o prioritate! Corolla vine echipată cu Toyota Safety Sense, un ansamblu de tehnologii active care au grijă de tine și de cei dragi ție, la fiecare drum.
 • sistemul pre-coliziune;
 • alerta de depășire a benzii;
 • sistemul de asistență rutieră.

Disponibil la test drive.

Completează formularul pentru a fi contactat(ă)
Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
KAIZEN AUTO S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Bogdan Iordache

Bogdan Iordache

Consilier Vânzări

Ioan Constantinescu

Ioan Constantinescu

Consilier Vânzări

Nicolae Dinu

Nicolae Dinu

Consilier Vânzări

Denis Duțescu

Denis Duțescu

Consilier Vânzări

Lucian Puican

Lucian Puican

Consilier Vânzări

Alin Bălănescu

Alin Bălănescu

Consilier Vânzări

Imagini cu titlu de prezentare.

* Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.95 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara. Mai multe detalii despre oferta la dealerii autorizati Toyota.

Despre Toyota București Vest
Suntem Asko Group, un grup de reprezentanțe auto cu o tradiție de peste 20 de ani în industria locală. Printre mărcile deținute de compania noastră se numără Toyota, intrată în portofoliu în anul 2014. Acoperim o gamă completă de servicii, având un showroom și un service ce deservesc zona București-Ilfov: de la achiziționarea unui automobil nou, până la cumpărarea de piese și accesorii, ori servicii de reparare și întreținere a mașinii.
  Calea Giulești nr. 8D, Sector 6, București
0731.869.682
vanzari@bucurestivest.toyota.ro
Program:

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-14:00
Duminică: închis