Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

SUV spațios și inteligent

Beneficiază de preț pentru Highlander, începând de la:

52.000 euro cu (TVA inclus)*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Atunci când îți dorești călătorii distractive cu familia, ai nevoie de un partener de mobilitate de încredere. Toyota Highlander își oferă spațiul necesar pentru ca tu și cei dragi să vă bucurați de fiecare aventură. În plus, acesta îmbină fără efort tehnologia de ultimă generație cu versatilitatea și elementele de confort.
Motorul de 2.5 L Hybrid Dynamic Force oferă suficientă putere pentru a trage o remorcă de 2 tone, iar împreună cu sistemul AWD-i care intră în acțiune ori de câte ori este nevoie, poți explora drumurile mai dificile și alunecoase.  

Dimensiuni Highlander

Screenshot 2024-04-05 at 16.00.28

Consum mixt WLTP** Highlander

consum high

Interior Highlander

Untitled-1

De ce să alegi Highlander

Design care atrage privirile

Design-ul distinctiv al modelului se evidențiază pe șosea prin eleganță și rafinament, îm timp ce caroseria amplă și musculară îi confera o prezență impunătoare.

Untitled-3
Untitled-6

Spațiu pentru viața de familie

Interiorul mașinii a fost conceput pentru a se adapta la nevoile tale și ale familiei tale. Astfel, modelul dispune de 7 locuri, iar dacă rândul din spate este rabatat te bucuri de un portbagaj de până la 865 litri. În plus, toți pasagerii se pot relaxa în scaunele confortabile.

Drumuri mai sigure

Pentru ca tu să te poți bucura de drum, fără stres, modelul a fost dotat cu T-Mate. Astfel, fie că te afli pe drumurile din oraș sau pe autostradă, T-Mate are grijă de tine.

Untitled-5
Untitled-2

Conectat la viața ta

Știm cât de important este să ai acces la informațiile importante pentru tine, pe parcursul drumului. De aceea, modelul este dotat cu Toyota Smart Connect, care menține telefonul și mașina sincronizate. În plus, poți accesa toate aceste prin ecranul multimedia HD de 12.3 inchi.

Beneficiile Highlander

Garanție

6ani

Toyota Hybrid

Untitled-4

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 mai 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.