Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Descoperă camioneta pe care te poți baza: Toyota Hilux

Profită de oferta pentru Hilux Double Cab Executive AT, cu preț începând de la:

41,730.92 euro (TVA inclus)*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Indiferent ce planuri de călătorie ai, Toyota Hilux te duce în siguranță la destinație. Cu motorizare puternică și eficientă, dar și capacitatea de tractare de până la 3,5 tone, camioneta Hilux este alegerea potrivită atunci când ai de transportat o remorcă, o barcă sau chiar o rulotă. Disponibil cu 2 variante de propulsie, de 2.4 litri Diesel sau 2.8 Diesel și disponibil în variante cu transmisie manuală sau automată, Hilux poate răspunde tuturor nevoilor de business sau petrecere a timpului liber.
În plus, motorul său de 2.8 litri Diesel produce 204 cp DIN și cuplu de până la 500 Nm. Capabil de 0-100 km/h în doar 10,0 secunde, acest pick-up este alegerea potrivită pentru tine.

Dimensiuni Hilux

Screenshot 2024-05-21 at 15.05.00

Interior Hilux

1

De ce să Hilux

Sarcină utilă de 1 tonă

Afacerea ta presupune transportul de încărcături voluminoase și grele? Hilux este pregătit, având capacitatea de a transporta până la o tonă, în benă.

2
3

Capacitate de tractare de până la 3.5 tone

Cu capacitatea sa de tractare de până la 3.5 tone, disponibilă pentru versiunile cu motor de 2.8 litri Diesel, Hilux te ajută să transporți tot ce ai nevoie pentru afacerea sau pasiunile tale.

Hilux GR SPORT

Petreci mult timp în mașină și îți dorești ca aceasta să îți reflecte stilul sportiv? Versiunea GR SPORT și se potrivește!

4
5

Pregătit de afaceri

Dacă afacerea ta are nevoie de o camionetă fiabilă, robustă și durabilă, Toyota Hilux este camioneta ce bifează toate elementele de pe listă.

Beneficiile Corolla Touring Sports

Garanție

6ani

Asistență la urcarea în rampă (HAC)

6

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere ofertă

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 mai 2024, în limita stocului disponibil. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.