Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Alege furgoneta potrivită pentru nevoile tale

Beneficiază de preț special pentru Proace Van, începând de la:

28.265 euro (TVA inclus)*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Afacerea ta merită un partener de mobilitate de încredere. Toyota Proace a fost concepută pentru a-ți veni în ajutor, indiferent de provocarea pe i-o dai. Fiind disponibilă în mai multe opțiuni de lungime și versiuni de volum maxim de încarcare, acest model te ajută să îți îndeplinești toate obiectivele.
Modelul este disponibil și în versiunea electrică și este pregătit să devină singura furgonetă de care ai nevoie.

Dimensiuni Proace Van

PROACE9â

Consum mixt WLTP* Proace Van

consum

Interior Proace Van

Interior

De ce să alegi Proace Van

Sarcină utilă de peste o tonă

Când partenerul de mobilitate al afacerii tale este Proace, ești sigur că acesta nu te va lăsa la greu. Modelul îți oferă posibilitatea a transporta până la 1360 kg.

PROACE1
PROACE2

Disponibilă în mai multe versiuni de lungime

Pentru a veni în ajutorul tău și al firmei tale, modelul este disponibil în trei opțiuni de lungime: Compact, Mediu și Long și 5 stiluri de caroserie.

Pregătită pentru fiecare sarcină pe care i-o dai

Toyota Proace are soluția pentru orice sarcină. Astfel, modelul dispune de un volum de încărcare de 6.6 m³. Indiferent dacă ai un business în dezvoltare sau un start-up, te poți baza pe furgoneta Toyota.

Proace3
PROACE4

Siguranta pe orice drum

Pentru deplasări în siguranță, modelul este dotat cu pachetul Toyota Safety Sense, care te ajută să previi situațiile periculoase de pe parcursul drumului.

Beneficiile Proace Van

Garanție

6ani

Suspensii pentru sarcină utilă suplimentară

PROACE7

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 mai 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.