Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

RAV4 – SUV Hybrid pentru toate aventurile tale

Versatil, încăpător și dotat cu tehnologii moderne

Luna aceasta ai preț special pentru RAV4 Hybrid, începând de la

38.300 euro cu TVA inclus*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Un SUV versatil ce nu se dezminte, RAV4 este modelul ce îți oferă echilibrul optim dintre practicalitate și eficiență. Cu o caroserie impozantă, un interior încăpător și inteligent compartimentat, dar și sisteme de propulsie electrificate, Hybrid și Plug-In Hybrid, RAV4 îți oferă energia să abordezi orice tip de traseu, grație capabilităților sale off-road, disponibile pentru versiunile cu tracțiune 4×4.

La exterior, design-ul sau impozant caracterizat de silueta musculară îi oferă prestanță pe șosea, în timp ce alura sa masculină este completată de farurile LED Bi-beam și de stopurile atent desenate, pe care le recunoști de fiecare dată când întâlnești un RAV4 pe drum. La interior, RAV4 îți oferă o mulțime de spațiu, atât în zona de pasageri, cât și în portbagaj, ce oferă o capacitate de 580 de litri până la polița separatoare.

Dimensiuni RAV4

8

Consum mixt WLTP** RAV4 Hybrid

18

Consum mixt WLTP** RAV4 Plug-In Hybrid

10

Interior Toyota RAV4 Hybrid

11

Beneficiază de prețul special în Rabla 2024 pentru RAV4 Plug-In Hybrid:

de la 48.800 euro cu TVA inclus***.

De ce să alegi RAV4

Oglindă retrovizoare digitală

Pentru un plus de siguranță la ieșirea din parcare, oglinda retrovizoare digitală de pe RAV4 îți oferă o imagine completă în spatele mașinii, dintr-un unghi optim, astfel încât să îți fie ușor să manevrezi mașina.

12
13

Deschidere electrică portbagaj

Chiar dacă ai brațele încărcate de cumpărături, poți deschide cu ușurință portbagajul, grație butonului dedicat.

Plafon panoramic

Îți plac interioarele inundate de lumină și senzația de spațiu deschis în habitaclu? RAV4 are un plafon panoramic de dimensiuni mari, prin care pasagerii tăi din spate pot admira natura sau împrejurimile.

14
15

Garda la sol generoasă

RAV4 are o gardă la sol de 190 mm, astfel că tu poți parcurge atât autostrăzi, cât și drumuri de țară sau forestiere sau poți urca borduri, cu aceeași mașină.

Beneficiile RAV4

Garanție

6ani

Toyota Hybrid

16

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 iulie 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.

***Foarte important! Această ofertă conține o valoare de preț orientativă, fiind rezultatul aplicării cumulative a suportului financiar din partea Toyota România și reprezentanții Toyota București Vest si Toyota Bucuresti City, și a contravalorii cumulate a primei de casare și a ecobonusurilor prevăzute de ghidul de finanțare aferent Programului RABLA Plus 2024, după cum urmează: (i) o primă de casare de 13.000 de lei la casarea unui singur autoturism cu vechime de peste 6 ani, în vederea achiziției unui autoturism nou, de tip Plug-in Hybrid (PHEV), cu emisii de maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP; (ii) o primă de casare de 25.500 de lei lei la casarea unui singur autoturism cu vechime de peste 6 ani, în vederea achizitiei unei mașini cu propulsie 100% electrică sau a unei mașini noi cu pilă de combustie cu hidrogen, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare, cu condiția ca valoarea autovehiculului pur electric să nu depășească suma de 70.000 euro, cu TVA inclus.