Pregătește-te pentru sezonul rece!

Vino în Service-ul Toyota București Vest – Asko Group și profită de prețurile speciale dedicate seturilor de roților complete de iarnă și accesorii originale Toyota! Iar dacă alegi serviciile noastre la standarde de reprezentanță Toyota, ai siguranța manoperei pentru orice lucrare efectuată și ai opțiunea de a-ți lua adio de la grija de a transporta și depozita roțile, prin serviciul de găzduire în Hotelul de Roți.

SET ROȚI DE IARNĂ

Achiziționează un set complet de roți iarnă personalizat pentru mașina ta și primești montajul gratuit + 20% reducere la depozitarea lor în hotelul nostru, fața de prețul de listă.

 

*Ofertă valabilă între 1.10.2023 – 29.02.2024, doar în service-ul Toyota București Vest – Asko Group din Șos. de Centură 57, Chiajna.

ACCESORIILE LUNII

Echipează-te pentru sezonul rece și bucură-te de Toyota ta!
15% reducere*
✅ Bare transversale
✅ Suport schiuri

 

20% reducere**
✅ Senzori de presiune
✅ Jante din aliaj sau oțel

 

*Ofertă valabilă între 1.10 – 31.12.2023, doar în service-ul Toyota București Vest – Asko Group din Șos. de Centură 57, Chiajna.
*Ofertă valabilă între 1.11 – 30.11.2023, doar în service-ul Toyota București Vest – Asko Group din Șos. de Centură 57, Chiajna.

 

Înscrie-te pentru a fi contactat(ă)

Sau apelează-ne
luni - vineri, 08:00 - 17:00

Service Toyota București Vest

📞 021.3133.351

Despre Toyota București Vest și Toyota București City

Suntem Asko Group, un grup de reprezentanțe auto cu o tradiție de peste 20 de ani în industria locală. Printre mărcile deținute de compania noastră se numără Toyota, intrată în portofoliu în anul 2014.  Acoperim o gamă completă de servicii, având două showroom-uri și un service ce deservesc zona București-Ilfov: de la achiziționarea unui automobil nou, până la cumpărarea de piese și accesorii, ori servicii de reparare și întreținere a mașinii.