DESCOPERĂ SUPRA-STIȚIA TOYOTA SUPRA

Nu ai nevoie de puteri SUPRA-naturale pentru a conduce una dintre legendele născute acum peste patru decenii. Dacă nu ești încă pasionat(ă), cu siguranță vei fi în momentul în care vezi cum se închide portiera după tine, atunci când te-ai urcat la volan.

 

START – și se aude motorizarea de 3.0 litri a celor șase cilindri în linie. Simpla apăsare a padelelor face ca transmisia automată cu opt rapoarte să transmită cuplul celor 500 Nm direct către puntea spate, pentru ca tu să poți simți din plin cei 340 CP.

 

La final, simți mirosul roților încinse de 19″, direct pe asfalt. Iar gustul pentru adrenalină accelerează în mai puțin de 4,3 secunde.

Înscrie-te și descoperă-l!

Sau contactează direct un consilier

Denis Duțescu

Denis Duțescu

Coordonator Showroom Vest

Ioan Constantinescu

Ioan Constantinescu

Consilier Vânzări

Lucian Puican

Lucian Puican

Consilier Vânzări

Corina Nae

Corina Nae

Consilier Vânzări

Beatrice Botez

Beatrice Botez

Consilier Vânzări

Bogdan Iordache

Bogdan Iordache

Coordonator Showroom City

Alin Bălănescu

Alin Bălănescu

Consilier Vânzări

Robert Andrei

Robert Andrei

Consilier Vânzări

Ofertă valabilă pentru modelul Toyota SUPRA la Toyota București Vest și Toyota București City, prin Programul Rabla 2023. Discount-ul posibil prin Programul Rabla 2023 este sub rezerva eligibilității conform ghidului AFM. Orice modificare a ghidului dedicat Programului Rabla 2023 poate influența validitatea informațiilor prezentate anterior. Campania se validează cu un consultant de vânzări Toyota. Imagini cu titlu de prezentare.

Suntem Asko Group, un grup de reprezentanțe auto cu o tradiție de peste 20 de ani în industria locală. Printre mărcile deținute de compania noastră se numără Toyota, intrată în portofoliu în anul 2014. Acoperim o gamă completă de servicii, având un showroom și un service ce deservesc zona București-Ilfov: de la achiziționarea unui automobil nou, până la cumpărarea de piese și accesorii, ori servicii de reparare și întreținere a mașinii.

Program

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-14:00