Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Toyota Land Cruiser, o mașină legendară

Beneficiază de preț special pentru Land Cruiser, începând de la:

56.500 euro (TVA inclus)*.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Toyota Land Cruiser este pregătit să cucerească drumurile, acesta integrând elemente de confort si tehnologie și transformand fiecare calatorie intr-o experienta placuta si sigura.
Indiferent că vrei să te aventurezi off-road sau că te plimbi prin oraș, te bucuri de un interior confortabil, echipat cu sistemul de sunet JBL Premium, sistem de ventilație reglabil pentru pasagerii din spate și integrare smartphone.  

Dimensiuni Land Cruiser

Screenshot 2024-04-05 at 15.10.14

Consum mixt WLTP** Land Cruiser

Screenshot 2024-04-05 at 14.43.23

Interior Land Cruiser

Untitled-1

De ce să alegi Land Cruiser

Design legendar

Cu o prezență impozantă, Toyota Land Cruiser se evidențiază prin design-ul modern și robust. Capota a fost modelată pentru o mai bună vizibilitate, iar deschiderile grilei radiatorului a fost înălțată pentru o protecție îmbunătățită atunci când treci prin apă mai adâncă.

Untitled-1
Untitled-2

Capacități off-road

Pentru Toyota Land Cruiser explorarea drumurilor mai dificile nu este o problemă. Legendarul SUV face față pe cele mai dure tipuri de teren off-road si te aduce acasă în siguranță.

Aventuri mai distractive

Călătoriile devin magice atunci când te poți asculta melodiile preferate la o calitate a sunetului superioară. Astfel, fie că navighezi drumurile orașului sau admiri peisajele montante, te bucuri de sistemul de sunet JBL Premium.

Untitled-3
Untitled-4

Siguranța în standard

La volanul modelului te poți relaxa, deoarece suita de tehnologii de asistență pentru șofer, Toyota Safety Sense, are grijă de tine. De la detectarea unei potențiale coliziuni și până la monitorizarea semnelor rutiere, Toyota Land Cruiser are grijă să fii mereu în siguranță.

Beneficiile Land Cruiser

Garanție

6ani

Sistem suspensie cinetică dinamică (KDSS)

Untitled-5

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere ofertă

*Campania se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 mai 2024. Discountul se calculează ca procent aplicat la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator prin Toyota București Vest si Toyota București City. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Vest si Toyota București City. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.