Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Crossover cu tracțiune integrală

Yaris Cross – modelul potrivit pentru drumurile tale zilnice

Atunci când viața de zi cu zi devine din ce în ce mai aglomerată, ai nevoie de o mașină pe care te poți baza, atât pentru naveta zilnică, cât și pentru escapadele de weekend. Indiferent pe unde te poartă drumul, Yaris Cross este crossoverul potrivit pentru tine. Cu o gardă la sol de până la 170 mm și tracțiune integrală AWD-i, Toyota Yaris Cross este modelul potrivit pentru jungla urbană sau situațiile neprevăzute, cum ar fi limitatoarele de viteză, urcarea pe borduri, zăpadă, gheață, polei sau drumuri alunecoase.

Dacă mergi cu copiii la școală sau la grădiniță, ei se vor bucura de spațiu suficient pe bancheta din spate, iar scaunele lor se pot fixa ușor în sistemul ISOFIX. Vreți să explorați împreună o destinație de vacanță? Nicio problemă! Portbagajul lui Yaris Cross îți oferă spațiu pentru bagaje, având o capacitate de până la 397 de litri.
În plus, Yaris Cross este dotat cu suita Toyota Safety Sense, ce face aglomerațiile urbane mai ușor de traversat, oferindu-ți siguranță ție, pasagerilor tăi și celorlalți participanți la trafic. De asemenea, sistemele de asistență la parcare T-Mate te ajută să parchezi mai ușor, chiar și în spații înguste, ca tu să ajungi, fără griji, la destinație.

Dimensiuni Yaris Cross

5

Consum mixt WLTP* Yaris Cross

6

Interior Yaris Cross

7

De ce să alegi Yaris Cross

Tracțiune integrală AWD-i

Stabilitatea și confortul în timpul călătoriei sunt asigurate, atunci când alegi Yaris Cross. Sistemul AWD-I intră în funcțiune în funcție de nevoie, la viteze de sub 70km/h, oferindu-ți aderență sporită pe drumurile alunecoase, acoperite cu zăpadă sau polei.

8
15

Head Up Display

Nu trebuie să îți mai iei ochii de la drum. Pe Head Up Display-ul de 10” color, ai toate informațiile importante, în câmpul vizual. Astfel, știi cu ce viteză mergi, vezi alertele Toyota Safety Sense sau apelurile telefonice primite.

Purificator de aer Nanoe-X®

Pastrează în mașină doar aerul curat, cu hidratare optimă, fără mirosuri neplăcute, alergeni sau polen, grație inovativului sistem Nanoe-X, integrat în sistemul de aer condiționat al modelului Yaris Cross.

14
11

Plafon panoramic

Bucură-te de un interior mai luminos și lasă-ți pasagerii să admire peisajele din jur. Yaris Cross poate fi ales în versiunea cu plafon panoramic, ce oferă o experiență deosebită în timpul călătoriei.

Beneficiile Yaris Cross

Garanție

6ani

 Toyota Hybrid

13

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din omologarea oficiala conform reglementarii UE aflate in vigoare. Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei.