Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Descoperă Yaris Hybrid

Viitoarea ta masina de oras

O mașină de oraș trebuie să fie suficient de agilă și eficientă pentru a te ajuta să faci față traficului urban, însă Yaris este și distractiv de condus. Grație sistemului de propulsie Toyota Hybrid și a interfeței Toyota Connect, străduțele aglomerate ale orașului vor deveni o joacă de copii. Sistemul Toyota Hybrid îți oferă mai multă eficiență și economie de combustibil, chiar și prin trafic aglomerat, iar Toyota Smart Connect te ajută să alegi cel mai bun traseu. Pentru confort crescut, Yaris este dotat cu volan încălzit, integrare smartphone și un ecran multi-media de 9 inchi, ce te ajută să folosești aplicațiile de pe smartphone-ul tău. 

Siguranța ta, a pasagerilor tăi și a celorlalți participanți la trafic este un standard încă din echiparea de bază, ce include suita de sisteme Toyota Safety Sense. Astfel, sisteme utile precum Cruise Control adaptiv inteligent, Sistemul de siguranță pre-impact cu detecția pietonilor și bicicliștilor și Sistemul de urmărire a benzii de rulare sunt mereu la îndemână și au grijă de tine pe tot parcursul călătoriei.

Dimensiuni Yaris

yaris 4

Consum mixt WLTP* Yaris

yaris 5

Interior Yaris

yaris 3

De ce să alegi Toyota Yaris

Ușor de parcat

Pe străduțele înguste sau spațiile de dimensiuni mai mici din oraș, Yaris se parchează cu ușurință, deoarece este dotat cu cameră marșarier și senzori de parcare inteligenți cu frânare automată. Astfel, parcarea în oraș devine floare la ureche.

yaris 6
yaris 7

Sunet premium JBL

Muzica ta preferată poate fi redată la fidelitate superioară, grație sistemului audio premium JBL, disponibil pentru versiunile superioare de echipare de pe Yaris Hybrid.

Yaris GR SPORT

Îți place un stil mai sportiv? Alege Yaris GR SPORT, ce iese în evidență prin elementele de design inspirate de mașinile folosite de echipa Toyota Gazoo Racing.

yaris 8
yaris 9

Scapă de cabluri

Nu rămâi niciodată fără baterie la telefon. Atunci când pornești în călătorie, îți poți încărca telefonul wireless, pe tăvița dedicată.

Beneficiile Yaris Hybrid

Garanție

6ani

 Toyota Hybrid

yaris 10

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta

*-Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din omologarea oficiala conform reglementarii UE aflate in vigoare. Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei.