Toyota Yaris prin Programul Rabla

Cauți un automobil compact, care să îți ofere agilitate și eficiență în traficul urban? Alege Toyota Yaris! Are un spirit dinamic și îți oferă suficientă spațiozitate. Vine cu un motor de 1.5 l cu 125 c.p., obținând un consum mixt de doar 5,5 litri / 100 km.
Vine din standard cu dotări precum:
 • Cruise Control Adaptiv Inteligent (IACC);
 • faruri cu funcție Follow-me-home;
 • oglinzi laterale reglabile electric și încălzite;
 • volan din piele cu 3 spițe, schimbător de viteze din piele, frână de mână din piele;
 • sistem infotainment de 8 inchi cu integrare smartphone;
 • cameră video marșarier;
 • sistem de asistență la plecarea din rampă (HAC);
 • sistem de avertizare pentru presiunea în pneuri (TPWS).
Siguranța este o prioritate! Yaris dispune de pachetul Toyota Safety Sense, un ansamblu complet de tehnologii active care au grijă de tine și de cei dragi, la fiecare drum:
 • sistem de siguranță pre-impact cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor;
 • sistem de asistență la recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA);
 • sistem de urmărire a benzii de rulare (LTA).

Profită acum!

Bogdan Iordache

Bogdan Iordache

Consilier Vânzări

Ioan Constantinescu

Ioan Constantinescu

Consilier Vânzări

Nicolae Dinu

Nicolae Dinu

Consilier Vânzări

Denis Duțescu

Denis Duțescu

Consilier Vânzări

Lucian Puican

Lucian Puican

Consilier Vânzări

Alin Bălănescu

Alin Bălănescu

Consilier Vânzări

Ofertă valabilă pentru modelul Toyota Yaris, prin Programul Rabla! Imagini cu titlu de prezentare.

* Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.95 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara. Mai multe detalii despre oferta la dealerii autorizati Toyota.

Despre Toyota București Vest
Suntem Asko Group, un grup de reprezentanțe auto cu o tradiție de peste 20 de ani în industria locală. Printre mărcile deținute de compania noastră se numără Toyota, intrată în portofoliu în anul 2014. Acoperim o gamă completă de servicii, având un showroom și un service ce deservesc zona București-Ilfov: de la achiziționarea unui automobil nou, până la cumpărarea de piese și accesorii, ori servicii de reparare și întreținere a mașinii.
  Calea Giulești nr. 8D, Sector 6, București
0731.869.682
vanzari@bucurestivest.toyota.ro
Program:

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-14:00
Duminică: închis