Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Home  |  Blog   |  ÎN CULISELE TOYOTA – 8 MARTIE VERSION

ÎN CULISELE TOYOTA – 8 MARTIE VERSION

În această zi dedicată femeilor din întreaga lume, celebrăm alături de colegele care ne inspiră zilnic. Am adunat trei perspective remarcabile, diverse și acum vă împărtășim experiențele lor, sfaturile, zilele extraordinare și momentele de cumpănă.

 

 

În lumea afacerilor, lideri precum Cristina Ologeanu, Director Executiv, se evidențiază prin determinare, dar și prin grija care o poartă pentru echipele lor. Cu o carieră bogată și o viziune clară asupra managementului și motivării, Cristina împărtășește câteva dintre învățăturile și experiențele sale.

 

 

Oamenii sunt cei mai importanți!

Cristina subliniază importanța echipei în realizarea obiectivelor și în menținerea sănătății unei companii. Ea crede în cunoașterea profundă a fiecărui membru al echipei și în identificarea modurilor de a-i motiva pentru a-și maximiza potențialul. Motivația, explică ea, „nu este doar despre bani, este despre provocarea de a rezolva o problemă, despre a ieși din zona de confort sau despre a privi o anumită situație din altă perspectivă.”

 

Provocările, greutățile… ce facem cu ele?

Cristina descrie modul său de a gestiona situațiile neașteptate ca pe un proces calm și rațional. Prin respirație profundă și analiză logică, ea își adaptează strategiile pentru a depăși orice obstacol.

 

Drumul corect

Pentru Cristina, realizarea că este pe drumul corect a venit odată cu implementarea primului sistem integrat în 2004. Acest moment a fost un punct de cotitură în cariera sa, arătându-i că poate face schimbări semnificative și că munca sa poate aduce beneficii tangibile.

 

Și acelereazăăăă!

Primul moment în care Cristina a simțit adrenalina condusului a fost în timpul școlii de șoferi. De atunci, pasiunea ei pentru conducere și pentru mașinile de calitate a rămas constantă, aducându-i bucurie în fiecare zi.

 

„Momentele în care simți că ai avut un impact?”

Cu modestie, Cristina evită să se laude, dar recunoaște că fiecare efort depus în industria auto din România a contribuit la evoluția sa.

 

Motorul care alimentează determinarea.

Cristina abordează fiecare zi ca pe o nouă provocare, având încredere în fair play, tenacitate și sufletul pus în fiecare acțiune. Aceste valori îi oferă puterea necesară pentru a face față oricărei situații. „Privesc viața ca pe o luptă, în fiecare zi, clipă, câștigăm sau pierdem, ne bucurăm sau învățăm din greșeli și o luăm de la capăt.”, detaliază Cristina.

 

În lumea dinamică a vânzărilor auto, Corina Nae strălucește ca un exemplu de profesionalism și pasiune. Cu o experiență vastă în domeniul vânzărilor, Corina împărtășește cu noi câteva dintre învățăturile și experiențele sale, oferind perspectiva sa asupra relației cu clienții și a succesului în domeniu.

 

Cele mai importante lecții din anii de carieră.

 

Corina subliniază importanța empatiei în construirea relațiilor de încredere cu clienții pe termen lung. În plus, ea evidențiază faptul că perseveranța, ambiția și lucrul în echipă sunt cheia succesului durabil în vânzări.

 

Discuțiile cu clienții

 

Corina ne spune concis, zâmbind: „Discuțiile încep întotdeauna cu un zâmbet!”. Ea își propune să cunoască nevoile și preferințele acestora pentru a oferi o experiență personalizată și plăcută în showroom.

 

Situații neașteptate? Nicio problemă!

 

În fața provocărilor, Corina adoptă o abordare calmă și rapidă, concentrându-se pe găsirea soluțiilor potrivite pentru a depăși obstacolele.

 

Discuțiile cu clienții

 

Corina ne spune concis, zâmbind: „Discuțiile încep întotdeauna cu un zâmbet!”. Ea își propune să cunoască nevoile și preferințele acestora pentru a oferi o experiență personalizată și plăcută în showroom.

 

Șoferii și mașinile lor

 

Corina crede că există o legătură între personalitatea șoferului și alegerea mașinii, deoarece oamenii caută confort și plăcere în timpul călătoriilor lor, iar mașina potrivită poate completa stilul lor de viață.

 

Laura Niculae, o prezență constantă și esențială în echipa Toyota City, împărtășește cu noi câteva din învățăturile și experiențele ei din cei 9 ani de activitate.

 

Cele mai de preț învățături?

Laura subliniază importanța echipei într-un loc de muncă și relevanța schimbărilor, precum și rolul crucial pe care îl au oamenii în conferirea funcționalității și sufletului locului de muncă.

 

Un moment memorabil

Laura își amintește cu drag momentul când s-a întors din concediul de maternitate, găsindu-se într-o echipă nouă, dar simțind aceeași familiaritate și căldură ca și înainte de plecare.

 

Călătorind în timp cu Laura

Intrând în echipă acum 9 ani, Laura a rămas alături de noi datorită experienței și oamenilor care i-au oferit un mediu de lucru plăcut și satisfăcător.

 

Culisele showroom-ului

În spatele scenei, Laura ne dezvăluie colaborarea, munca în echipă și efortul combinat pentru a oferi clienților o experiență de neuitat.

 

Alături de echipa ta

După un moment de gândire, Laura ne istorisește astfel: „Deși elementele unui motor sunt diferite, toate conlucrează, pentru a da funcționalitate întregului ansamblu. Așa se întâmplă și cu echipa noastră, suntem foarte diferiți, dar în același timp depunem toate eforturile pentru ca lucrurile să funcționeze și să ridicăm standardele cu fiecare ocazie.”

 

Acestea fiind spuse…

În această zi specială, celebrăm cu drag femeile: colege, surori, fiice, iubite, prietene, mame sau bunici – toate cele care ne inspiră zilnic, vă mulțumim!

Sorry, the comment form is closed at this time.