Toyota Bucuresti Vest & Toyota Bucuresti City

 

Alegerea îți aparține

Fii la înălțime cu Toyota

Familia Toyota este concepută să se adapteze nevoilor tale și ale celor dragi prin gama larga de modele, motorizări și echipări. Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini pentru zilele aglomerate în oraș sau aventurile de weekend în natură, vei găsi un partener de încredere în Toyota. Cu tehnologii avansate de siguranță, motoare eficiente și o gamă variată de opțiuni de conectivitate, Toyota pune accentul pe performanță, fiabilitate și experiență placută a tuturor pasagerilor. Explorează familia de SUV-uri și crossover-uri Toyota și descoperă partenerul de drum care se potrivește cu stilul tău de viață și cu aventurile pe care le iubești!

Beneficiile modelelor SUV Toyota

Garanție 6 ani

6ani

Toyota Hybrid

c-hr NOU 10

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS
17

RAV4 Hybrid

de la 41.639 €*
AFLĂ MAI MULTE
1

RAV4 Plug-In Hybrid

de la 54.682 €**
AFLĂ MAI MULTE
14

Corolla Cross Hybrid

de la 34.891 €*
AFLĂ MAI MULTE
1

Noul Toyota C-HR Hybrid

de la 33.689 €*
AFLĂ MAI MULTE
2

Noul Toyota C-HR Plug-In Hybrid

de la 45.569 €**
AFLĂ MAI MULTE
17

Yaris Cross Hybrid

de la 23.941 €*
AFLĂ MAI MULTE
13

Aygo X

de la 16.600 €*
AFLĂ MAI MULTE

Completează formularul de mai jos cu datele tale și alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota te va contacta în maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitării tale!

*Prezentarea pentru vânzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabilă doar de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, în perioada valabilității campaniei, sub rezerva reinițierii, în anul 2024, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (“programul Rabla Clasic”), a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2024 și a acceptării Toyota București Vest și Toyota București City (Kaizen Auto SRL) ca producator validat în program. Sub condiția îndeplinirii cerințelor de mai sus, oferta este supusă unor termene și condiții, este valabilă în limita stocului disponibil și presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare și a ecobonusului/ecobonusurilor calculate în Euro (1 Euro = 4.9 Lei) și nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale. Avantajul maxim se poate obține în cazul alegerii (achiziției) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km în sistem WLTP și prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și cu normă de poluare Euro 3 sau inferioară, însa nu în cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre ofertă pe www.toyotavest.ro și în showroom.

**Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita stocului disponibil, pentru vehiculele Toyota Prius Plug-in Hybrid, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, Toyota C-HR Plug-In Hybrid și Toyota bZ4X. Prețul este obținut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului și a ecobonusului disponibile prin programul Rabla Plus 2024, prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și cu norma de poluare Euro 3 sau inferioară , acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva și numai în cazul reinițierii, în anul 2024, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabilă sub condiția îndeplinirii de către client a tuturor cerințelor impuse de Ghidul PSIPAN 2024 și sub rezerva acceptării Toyota București Vest și Toyota București City (Kaizen Auto SRL) ca producător validat în program. Oferta este supusă unor termene și condiții, este valabilă în limita stocului disponibil, ecotichetul și ecobonusul Rabla Plus fiind calculate în Euro (1 Euro = 4.9 Lei), și nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale.